Epping Forest: Intervention

A winter project at Epping forest to create an intervention using the themes “Memories” and “Junction”.

DSC08609
the route: the set journey to arrive at one’s destination
DSC08635
the junction point: making a decision to deviate from the route
DSC08627
the moment: capturing a framed image
DSC08632
Memory: re-embarking in one’s journey, memories of the junction carried along
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

ArabLit

Arabic Literature and Translation

design for by of korea

introducing contemporary modern architecture, landscape, and design in korea

ARCHI.TOSS

Architecture and me.

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.